Hinnat ja vaatimukset

Koulutuksen hinnat ja hakijan kelpoisuusvaatimukset

Arkikoulutus 2500,00 €

  • Arkikoulutuksena tapahtuvan valmistavan koulutuksen hinta on 2500,00 €.

Viikonloppukoulutus 2500,00 € 

  • Viikonloppukoulutuksena tapahtuvan valmistavan koulutuksen hinta on 2500,00 €.

Opiskelupaikan varattuaan opiskelija sitoutuu koulutukseen maksamalla 300,00 € varausmaksun. Varausmaksu vähennetään koulutuksen kokonaishinnasta. Jäljelle jäävä osuus kurssimaksusta on mahdollista maksaa 1-10 maksuerässä.

Näyttötutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelija voi hakea koulutusrahastolta 390 € arvoista näyttötutkintostipendiä. Etuus on verovapaa.

Vaatimukset koulutukseen hyväksymiselle:

– täysi-ikäisyys

– hyvä motivaatio opiskeluun

– hyväksytysti suoritettu peruskoulu

– hyvä terveydentila

– hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito

Koulutetun hierojan terveydentilavaatimukset 1.1.2012 alkaen

Hakijan terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyvä seikka ei saa olla esteenä opiskelijaksi ottamiselle. Opiskelijaksi ei kuitenkaan voida ottaa sitä, joka ei ole terveydentilaltaan tai toimintakyvyltään kykenevä opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen, jos valtio-neuvoston asetuksissa (1032/2011 ja 1033/2011) määritellyissä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan tutkinnoissa opintoihin liittyvät turvallisuusvaatimukset sitä edellyttävät ja jos estettä ei voida kohtuullisin toimin poistaa. Henkilön terveydentilan tai toimintakyvyn osalta tulee arvioida mahdollisten sairauksien aiheuttamat rajoitteet ja sairauksien yksilöllinen hoitotilanne.

Opiskelijaksi ottamisen esteenä voi olla:

• sellaiset psyykkiset tai fyysiset sairaudet tai vammat, jotka estävät käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen osallistumisen, kuten ajankohtainen hoitamaton psykoosi tai vakava toimintakykyä laskeva masennus tai tuki- ja liikuntaelimistön sairaus sekä ihosairaudet

• päihteiden ongelmakäyttö tai päihderiippuvuus.

Mikäli opiskelijaksi hakeutuvalla on jokin yllämainituista rajoitteista, tulee tästä mainita hakuvaiheessa. Näin pystytään jo etukäteen varmistamaan soveltuvuus alalle ja tarpeen vaatiessa muokkaamaan opintosuunnitelma jokaisen opiskelijan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Ota rohkeasti asia esille, useimmiten opintokokonaisuus voidaan suunnitella sinulle sopivaksi!

Perjantaina 26.1. oli taas hieno päivä, kun vuoden työ palkittiin ja uudet koulutetut hierojat (27kpl !) valmistuivat ammattiin! Kiitos opiskelijoille kivasta, opettavaisesta ja työntäyteisestä vuodesta 😊🍾🍰

Kiitos myös kaikille oppilasklinikan asiakkaille, olette olleet keskeisessä roolissa opinpolulla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Hei arvoisa asiakas,

24 - 26.1.2018 välisenä aikana pidetään Porvoon hierojakoululla näyttötutkinto, johon etsitään nivelvaivoista kärsiviä asiakkaita. Ajat ovat 50% alennuksessa, joten varaa aikasi mahdollisimman pian!

30min = 7,50€
45min = 10,00€
60min = 12,50€
90min = 18,00€

Tutkintotilaisuuden teemana ovat nivelvaivoista kärsivät asiakkaat, mutta kaikki ovat tervetulleita hoitoihin!
Kyseessä voi olla mikä tahansa nivelvaiva.

Varaa aikasi numerosta: 040 686 9595
Ajanvaraus palvelee ma - pe klo 9 - 17.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa