Henkilökunta

Koulumme henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lisäksi liikunta- ja talouselämän asiantuntijoista. Tällä hetkellä kouluttajiin ja luennoitsijoihimme kuuluvat henkilöt löytyvät tältä sivulta!

Joonas Keituri

D.O. Osteopaatti, Koulutettu hieroja
Joonas on toinen oppilaitoksen pääkouluttajista. Joonaksen vastuualueet koulutuksessa ovat mm. seuraavat: hieronnan pääopettaja, nivelten käsittely, urheiluhieronta sekä yritystoiminta.

Aleksi Nikkinen

D.O. Osteopaatti, Koulutettu hieroja
Aleksi on toinen oppilaitoksen pääkouluttajista. Aleksin vastuualueita koulutuksessa ovat mm. seuraavat: anatomian ja fysiologian opetus, nivelten käsittely, tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Juuso Ylärakkola

Lääkäri, Yleislääketieteen erik.
Juuson vastuualueena koulutuksessa ovat terveyden edistäminen, kansansairauksien tunnistaminen ja ehkäisy, kiputilojen tunnistaminen, lääkehoidon perusperiaatteet sekä nivelsairaudet.

Nicolette Taussi

Koulutettu hieroja, erik. nivelkäsittelyt, triggerpisteet, raskausajan hieronta

Nicolette(Hipu) on Porvoon Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja. Hipun vastuualueita ovat oppilasklinikan valvonta, toimistossa tapahtuva työskentely sekä yleisien päivärutiinien toimittaminen.

Anna Paahtama

Koulutettu hieroja, erik. nivelkäsittelyt, triggerpisteet ja raskausajan hieronta

Anna on Porvoon Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja. Annan vastuualueita ovat toimistossa tapahtuva työskentely sekä yleisien päivärutiinien toimittaminen. Hän osallistuu myös opetukseen ja vastuualueinaan mm. seuraavat: käytännön hieronnan, anatomian ja fysiologian opetus sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Heli Koskinen

Koulutettu hieroja, erik. nivelkäsittelyt
Helin tehtävänä on toimia hierojakoulutuksen oppilasklinikan valvojana ja ohjaajana. Heli on myös usein koulun vastaanotossa ottamassa vastaan ja palvelemassa asiakkaita.

JOHANNES KOSKELA

Koulutettu hieroja, erik. nivelkäsittelyt

Johannes on Porvoon Hierojakoulusta valmistunut koulutettu hieroja. Hän osallistuu opetukseen ja vastuualueinaan mm. seuraavat: käytännön hieronnan, anatomian ja fysiologian opetus sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä nivelten käsittely.

SAMU HÄMÄLÄINEN

Koulutettu hieroja, erik. nivelkäsittelyt

Samu on koulutettu hieroja, joka on tottunut toimimaan ryhmien kanssa eri aloilla. Hän osallistuu opetukseen ja vastuualueinaan mm. seuraavat: käytännön hieronnan, anatomian ja fysiologian opetus sekä tuki- ja liikuntaelinsairaudet sekä nivelten käsittely.

Haluatko opiskella uuden ammatin?

Meillä voit suorittaa hierojan ammattitutkinnon vaikka oman työsi ohella! Porvoon Hierojakoulu on Porvoon keskustassa toimiva hierojakoulu, joka kouluttaa vuosittain suuren määrän huippuammattilaisia terveydenhuoltoalalle. Valmistuneet opiskelijat merkitään Valviran rekisteriin nimikkeellä koulutettu hieroja

Etsitkö reittiä terveysalan opintoihin?

Etsitkö reittiä terveysalan opintoihin, esim. fysioterapeutiksi? Tiesitkö että koulutetut hierojat (näyttötutkinto) pääsevät suoraan AMK:n sisäänpääsykokeeseen terveysalan koulutusohjelmiin? Lue lisää sivuiltamme.

Mitä me annamme sinulle?

Porvoon Hierojakoululla on aito halu ja tavoite valmistaa opiskelijoistaan työelämässä menestyviä hoitajia ja jatko-opiskelijoita.

Mikä on meille tärkeintä?

Meiltä saat hierojakoulutuksen lisäksi edullista oppilashierontaa, koulutetun hierojan palveluita sekä osteopatiaa. Meille terveytesi on tärkeintä.

Älä ujostele ja ota meihin yhteyttä.

Jos sinulla on kysymyksiä palveluistamme, ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin asiantuntevasti ja nopeasti.