Arkikoulutus

Opiskelu arkikoulutuksessa on monimuoto-opiskelua ja se koostuu kolmena päivänä viikossa tapahtuvasta lähiopetuksesta sekä itsenäisestä etäopiskelusta.

Seuraavien arkikoulutuksien koulutusajankohdat ovat:

  • Tammikuussa 2018 alkava kurssi (22.1.2018 – 14.11.2018)
    • Tammikuun 2018 kurssilla lähiopetuspäiviä ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko
    • Tähän koulutukseen voit hakea opintotukea. Huomioi kuitenkin opintotuen yleiset myöntämisedellytykset.

Opiskelu tapahtuu viikottain ryhmävalinnan mukaisina lähiopetuspäivinä klo 9-16. Huom. Oppilashierontatunnit suoritetaan lähiopetuksen aikana, joten niille ei tarvitse varata erillistä aikaa.

Koulutus on suunniteltu Opetushallituksen määrittämiä hierojan ammattitutkinnon perusteita vastaavaksi. Hierojan ammattitutkinto koostuu kolmesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Porvoon Hierojakoulussa hierojan ammattitutkinnon suorittaminen muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • hierojana toimiminen
  • hieronta hoitotapahtumana
  • hieroja yrittäjänä
  • nivelten liikkuvuuden edistäminen (valinnainen tutkinnon osa)

Valmistavan koulutuksen jälkeen opiskelija voi halutessaan osallistua koulun tiloissa järjestettävään näyttötutkintoon, jonka kaikki osat läpäistyään opiskelija on suorittanut hierojan ammattitutkinnon. Tutkinto on valmis, kun kaikki tutkinnon osat on hyväksytysti suoritettu. Hierojan ammattitutkinnon suoritettanut henkilö liitetään terveydenhuollon ammattirekisteriin ja hän on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä koulutettu hieroja. Koulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia hierojana työelämässä sekä sosiaali- ja terveys- ja liikunta-alan jatko-opintoihin.

Valmistavan koulutuksen hinta on 2500,00 € (sis. alv. 24%). Koulutusmaksu sisältää kirjallisen oppimateriaalin, teorian ja käytännön opetuksen, työpaidan ja 2 ammatillista lisäkoulutusta (urheiluhieronta & urheilijan lihashuolto sekä kinesioteippaus).

Opiskelijoille pidetään 28.12.2017 orientaatiotilaisuus klo 16.00. Tällöin laaditaan myös henkilökohtaiset opintosuunnitelmat. Ryhmän yhtenäinen lähiopetus alkaa 22.1.2018. Orientaatioon voi halutessaan osallistua myös erikseen sovittavana ajankohtana.

Perjantaina 26.1. oli taas hieno päivä, kun vuoden työ palkittiin ja uudet koulutetut hierojat (27kpl !) valmistuivat ammattiin! Kiitos opiskelijoille kivasta, opettavaisesta ja työntäyteisestä vuodesta 😊🍾🍰

Kiitos myös kaikille oppilasklinikan asiakkaille, olette olleet keskeisessä roolissa opinpolulla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa